GRATUIT

Test Coledocoscop Flexibil Single-Use

Performanță Superioară, Fără Compromisuri.

Câteva caracteristici ale Coledocoscop-ului:

 

Rezoluție Excepțională

Cu o matrice CMOS de 800 x 800 pixeli, coledocoscopul oferă o rezoluție de 640,000 pixeli, furnizând imagini clare și detaliate ale zonei de interes. Iluminarea strălucitoare cu 4 LED-uri și algoritmul avansat de imagine aduc performanță de vârf în cadrul procedurilor endoscopice.

Siguranța Pacientului

Elimină riscul de contaminare asociat cu reprocesarea și reutilizarea echipamentelor, asigurând o experiență sigură și curată pentru pacienți.

Reducerea Oboselei Operatorului

Designul ergonomic, greutatea redusă și sistemul de blocare a deformării contribuie la reducerea oboselii operatorului, permițându-i să se concentreze asupra procedurii.

Design Inovator

Structura metalică de os de șarpe conferă manevrabilitate și capacitate de împingere superioare, permitând medicilor să abordeze procedurile cu precizie. Cu o lungime de lucru de 380 mm și diametre exterioare și interioare optime, acesta se adaptează cu ușurință la diferitele nevoi ale pacienților.

Integrare Facilă în Practica Medicală

Coledocoscopul Innovex se integrează perfect cu echipamentele existente în sala de operații, oferind o tranziție ușoară către tehnologia de ultimă generație

Eficiență în Managementul Timpului

Fără necesitatea pregătirilor complexe pentru sterilizare și pregătirea repetată, Coledocoscopul asigură economie de timp semnificativă, permitând o gestiune mai eficientă a procedurilor.

Beneficiază de o testare gratuită:

Inovația medicală merge mai departe cu Coledocoscopul Flexibil Single-Use de la Innovex. Contactați-ne astăzi prin completarea formularului de mai jos pentru a programa o demonstrație sau pentru mai multe informații despre cum acest dispozitiv poate îmbunătăți practica dvs. medicală.

 

Marketing by

Scopul nostru este să te ajutăm să excelezi!

Daco Medical Technologies își propune modernizarea și actualizarea sistemului medical românesc motiv pentru care muncim din greu să-ți punem la dispoziție oferte de nerefuzat la produse medicale de ultimă generație.

Partenerii noștri ne înțeleg misiunea și ne oferă prețuri preferențiale pentru tine și toți prietenii noștrii!

Ofertă limitată

Aceasta este o ofertă limitată în funcție de disponibilitatea agenților și numărul de cereri primit.

Ofertă specială

Deoarece ne dorim să ne arătăm recunoștința față de comunitatea medicală, această ofertă este valabilă doar pentru prietenii Daco Medical Technologies.

Ne bucurăm că ești alături de noi!

Primul venit, primul servit

Dacă această ofertă îți face cu ochiul, nu mai aștepta!

Cererile vor fi onorate în funcție de data și ora la care acestea se completează, în cazul în care o rezervare nu este confirmată, inițiem conversația cu următorul nume de pe listă.

CUI: 28704464 - Registru Comertului: J40/7853/2011 - EUID: ROONRC.J40/7853/2011