Daco Medical Technologies

RETUR SIMPLU ÎN 30 DE ZILE

La Daco Medical Technologies, dacă nu esti 100% mulțumit de un produs pe care l-ai cumpărat, poți să îl returnezi în termen de 30 zile calendaristice din momentul în care ți-a fost livrat de către curier. Serviciul ’’30 de zile drept de retur’’ nu afectează în niciun fel drepturile legale de retur în 14 zile, în cazul comerțului la distanță.
Returnarea se poate realiza prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@kiloshop.ro în care să fim înștiințați de acest demers.

Pot fi returnate produsele în termen de 30 de zile calendaristice din momentul în care ți-au fost livrate de curier, fie că ești persoană fizică sau juridică. Așadar, pentru a fi luat în considerare, formularul de retur poate fi trimis cel târziu în a 30-a zi calendaristică de la data livrării.

Poți returna orice produs pe care îl primești cu defect de fabricație, în termen de 30 de zile de la data livrarii.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate sau care au fost deteriorate de către tine: urme de uzura sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt însoțite de toate accesoriile.

Trebuie să returnezi produsele în ambalajul original, însoțite de etichetele inițiale, intacte, certificatul de garanție în original, dacă a fost emis de producător/ distribuitor și toate documentele cu care ți-au fost livrate.

Dacă produsele pe care ți le-am livrat au fost însoțite de eventuale cadouri, când returnezi produsele trebuie să returnezi și cadourile.

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar dacă sunt sigilate.

CUI: 28704464 - Registru Comertului: J40/7853/2011 - EUID: ROONRC.J40/7853/2011