O Uniune pentru Sănătate și Sprijin Comunitar

Lions Club Cosmopolitan București

Suntem mândri să colaborăm cu Lions Club Cosmopolitan București pentru a dezvolta comunitățile și a oferi susținere medicală persoanelor defavorizate. La Daco Medical Technologies, credem în puterea acțiunii colective și sprijinim misiunea clubului Lions de a face lumea un loc mai bun.

Parte din acest parteneriat, punem la dispoziție site-ul nostru pentru a facilita donațiile și achitarea taxelor de membru, contribuind astfel la creșterea impactului pozitiv pe care Lions Club Cosmopolitan București îl are asupra comunităților locale. (sumele merg direct în contul Lions)

Alături de Lions, suntem parte a unei schimbări benefice și susținem valorile de solidaritate, sănătate și implicare socială.

Dă o mână de ajutor

Dacă nu sunteți membru al Lions Club Cosmopolitan București, dar doriți să contribuiți la cauzele noastre și să faceți o schimbare pozitivă în comunitate, puteți dona astăzi. Fiecare contribuție, oricât de mică, are un impact semnificativ în eforturile noastre de a oferi ajutor și susținere. Faceți un pas înainte pentru a fi parte din schimbarea în bine și ajutați-ne să construim un viitor mai luminos pentru comunitatea noastră.

Achită taxa de membru

Taxa de membru este vitală pentru continuarea proiectelor noastre menite să îmbunătățească viețile celor din comunitatea noastră. Cu ajutorul dvs., putem extinde și intensifica impactul nostru. Achitarea taxei de membru este acum mai ușoară ca niciodată, și contribuția dvs. este esențială pentru succesul nostru. Prin click-ul de mai jos, puteți face diferența și ajuta la continuarea eforturilor noastre pentru un viitor mai bun pentru toți.

ASOCIATIA LIONS CLUB BUCURESTI COSMOPOLITAN / CLUBUL LEILOR BUCURESTI COSMOPOLIT – CUI: 42685678

Sediu social: MIHAI EMINESCU NR. 138, ET. P, CONSTRUCTIA C1, CAMERA 1, SECTOR 2, BUCUREȘTI