HISTOLOG Scanner SamanTree Medical SA

Beneficii:

  • Scăderea numărului de reoperații
  • Beneficiu psihologic pentru pacienți
  • Reducerea complicațiilor
  • Asigurarea unei extracții minime de țesut
  • Rezultate estetice îmbunătățite
  • Precizia îmbunătățită a diagnosticului

 

Despre Histolog:

Diagnosticul histologic precis în timpul intervențiilor chirurgicale este crucial pentru a asigura cele mai bune rezultate clinice pentru pacienți. Cu toate acestea, evaluarea histologică convențională necesită timp și poate fi incompletă sau inexactă în unele cazuri, ceea ce poate duce la reoperare și creștere a riscurilor pentru pacienți, precum și la costuri suplimentare pentru sistemul de sănătate.

Pentru a răspunde acestei nevoi, Histolog® Scanner oferă o soluție avansată de imagistică, care furnizează o vizualizare detaliată a întregii suprafețe a unei resecții proaspete. Cu ajutorul Histolog® Scanner, medicii pot efectua evaluarea marginilor în timp real în timpul intervenției chirurgicale cu o acuritate a rezultatelor similară cu cea a histologiei convenționale.

Histolog® Scanner minimizează îndepărtarea țesutului, cu o sensibilitate ridicată și o îmbunătățire a esteticii tratamentelor.

În plus, Histolog® Scanner poate îmbunătăți exactitatea diagnosticului și poate fi utilizat în diverse aplicații clinice, inclusiv în patologia digitală și biopsia celulară.

Histolog® Scanner este ușor de utilizat și poate fi operat de personalul din sala de operație, permițând medicilor să se concentreze pe pacient. Rezultatele sunt disponibile în câteva minute, oferind o integrare perfectă în fluxul de lucru al clinicii. Histolog® Scanner are o perioadă scurtă de învățare, iar suportul nostru continuu ajută medicii să utilizeze scannerul la capacitatea sa maximă.

De asemenea, dedicăm timp pentru a asigura o integrare lină și o soluție personalizată pentru fiecare clinică.

Preț Histolog Scanner:

+40 765 550 550

contactează-ne telefonic

Ai nevoie de mai multe detalii?

Marketing by

Aici ca să te ajutăm să excelezi!

Daco Medical Technologies își propune modernizarea și actualizarea sistemului medical românesc motiv pentru care muncim din greu să-ți punem la dispoziție oferte de nerefuzat la produse medicale de ultimă generație.

Partenerii noștri ne înțeleg misiunea și ne oferă prețuri preferențiale pentru tine și toți prietenii noștrii!

Ofertă limitată

Aceasta este o ofertă limitată în funcție de disponibilitatea produselor și perioada de valabilitate a discounturilor la produsele incluse în acest pachet.

Ofertă personalizată

Nu ezitați să ne contactați dacă doriți ca acest produs să se regăsească într-un pachet personalizat care să vă ofere toate cele necesare pentru a excela, un pachet care să vă ajute să obțineți rezultatele dorite. 

Primul venit, primul servit

Dacă această ofertă îți face cu ochiul, nu mai aștepta!

Cererile vor fi onorate în funcție de data și ora la care acestea se realizează, în cazul în care achiziția nu se realizează, inițiem conversația cu următorul nume de pe listă.

Nu îți este potrivit acest produs dar dorești ceva asemănător?

Cere o ofertă personalizată!