EldonCard – Inovație în Determinarea Grupelor de Sânge

ianuarie 22, 2024

Dacă sunteți în căutarea unei soluții moderne, rapide și precise pentru determinarea grupei sanguine și a factorului Rh, EldonCard este răspunsul la această necesitate crucială în domeniul medical.

Rezultate în doar 2 minute

EldonCard reprezintă un dispozitiv medical patentat, sub formă de card de testare, care aduce inovație în diagnosticul grupei sanguine. Cu o remarcabilă precizie de 99.9%, acest instrument oferă rezultate în doar 2 minute, asigurând eficiența și promptitudinea necesare în diverse medii medicale.

Portabilitate și Ușurință de Utilizare

Unul dintre avantajele majore ale EldonCard este portabilitatea sa, permițând utilizarea în orice locație, de la spitale și bănci de sânge la clinici medicale și situații de urgență. Compact și ușor de utilizat, EldonCard nu necesită separarea celulelor roșii și a plasmei sanguine, eliminând complexitatea procedurilor tradiționale.

Certificat ISO și Aprobări Internaționale

Cu certificarea ISO și marcajul CE în Uniunea Europeană, EldonCard este un produs de încredere, autorizat de FDA în SUA și înregistrat în diverse țări, inclusiv Indonezia, Kenya, Ucraina și Vietnam. Aceste aprobări atestă calitatea și conformitatea cu standardele internaționale ale dispozitivului.

Investește în Siguranță și Eficiență

EldonCard elimină erorile umane asociate cu metodele tradiționale de grupare a sângelui, oferind o soluție sigură și eficientă. Perioada de valabilitate de 24 de luni, fără necesitatea refrigerării zilnice, face din EldonCard alegerea ideală pentru medici, tehnicieni și pacienți.

Apăsați pe butonul de deasupra și descoperiți produsul EldonCard în magazinul nostru online.

Fii la curent cu ultimele noutăți din medicină!

Marketing by

Articole Similare

Tratamentul Cifoscoliozei: O Poveste de Succes

Tratamentul Cifoscoliozei: O Poveste de Succes

Cifoscolioza, o deformare a coloanei vertebrale care implică o curbură laterală și o rotire axială, este una dintre cele mai comune afecțiuni ortopedice întâlnite în practica medicală. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), se estimează că cifoscolioza...

Ce spun studiile despre baloanele gastrice?

Ce spun studiile despre baloanele gastrice?

Obezitatea a devenit o problemă majoră de sănătate în întreaga lume, fiind asociat cu o serie de comorbidități grave, cum ar fi diabetul zaharat, bolile cardiovasculare și diverse tipuri de cancer. În lupta împotriva obezității, o gamă largă de intervenții terapeutice...