Teacă de Acces Ureteral cu Presiune Negativă

noiembrie 07, 2023

Proiectat pentru a îmbunătăți siguranța și eficiența în timpul procedurilor urologice

Noul Sistem de Acces Ureteral cu Presiune Negativă (NP-UAS) este un dispozitiv inovator care îmbunătățește siguranța și eficiența în timpul procedurilor urologice. NP-UAS are un sistem unic de supt cu presiune negativă care îndepărtează detritusurile și fluidele din tractul urinar.

Beneficii:

  1. Siguranță Îmbunătățită: Reduce presiunea intrarenală în timpul ureteroscopiei în rinichi pentru a minimiza riscul de sepsis și leziuni. Reduce necesitatea mai multor reinserții ale ureteroscopului, ceea ce poate scădea riscul de traume ureterale.
  2. Eficiență Crescută: Îmbunătățește vizualizarea în ureter și rinichi în timpul litotripsiei cu laser. Sporește recuperarea detritusurilor și fragmentelor de piatră, ceea ce reduce timpul total al procedurii.
  3. Confort Pacient Îmbunătățit și Uz Ușor: Teaca hidrofilică rezistentă la încovoiere este întărită cu o spirală din oțel inoxidabil, proiectată pentru a oferi stabilitate și rezistență în ureterele tortuoase și pentru a reduce frecarea și iritația ureterului.
  4. Aplicație Flexibilă: Designul nostru unic permite controlul suctionării atunci când este necesar, oferind clinicianului cea mai mare flexibilitate în aplicația clinică, toate dintr-o singură teacă.

Cum Funcționează

NP-UAS Noul Sistem de Acces Ureteral cu Presiune Negativă (NP-UAS) poate reduce presiunea intrarenală, îmbunătăți viziunea, îndepărta fragmentele de piatră și economisi timpul de operare. Cu sistemul său unic de presiune negativă, vârful întărit și designul prietenos pentru pacienți, NP-UAS este pregătit să devină alegerea preferată a urologilor.

Vezi Teaca în Acțiune:

Fii la curent cu ultimele noutăți din medicină!

Marketing by

Articole Similare

Baloanele Gastrice vs. Alte Metode

Baloanele Gastrice vs. Alte Metode

În ultimele decenii, cercetările asupra obezității și a metodelor de gestionare a greutății au cunoscut o expansiune considerabilă. Printre opțiunile disponibile pentru pacienții cu obezitate severă se numără baloanele gastrice și o varietate de alte metode de slăbit....

Revoluționând Endoscopia Gastrointestinală: Sistemul FTRD®

Revoluționând Endoscopia Gastrointestinală: Sistemul FTRD®

Revoluționând Endoscopia Gastrointestinală: Sistemul FTRD® În domeniul endoscopiei gastrointestinale, un avans semnificativ a fost realizat prin introducerea Sistemului FTRD® pentru rezecția completă a grosimii și obținerea de țesut diagnostic. Această inovație se...