Sistemul de Injectare Fără Ac: Transformarea Experienței Medicale

octombrie 26, 2023

Cu un dispozitiv inovator de injectare fără ac, introducem o nouă eră în administrarea tratamentelor medicale. Acest sistem oferă beneficii semnificative pentru pacienți și pentru profesioniștii din domeniul sănătății.

Unul dintre aspectele deosebit de remarcabile ale acestui sistem este abilitatea sa de a administra substanțe prin intermediul unui jet fluid subțire, care penetrează pielea într-un timp incredibil de scurt. Rezultatul? O experiență fără durere pentru pacienți: Majoritatea persoanelor care au utilizat acest sistem nu au raportat senzații de durere. Cei mai sensibili pot simți o ușoară presiune, înțepătură sau plesnitură, dar aceste senzații sunt mult mai suportabile decât senzația înțepăturii cu un ac tradițional.

Frica și anxietatea legate de injecții pot deveni copleșitoare pentru unii dintre pacienți. Aici intervine cel mai bine sistemul fără ac, eliminând complet senzația de înțepătură. Aceasta face diferența dintre acceptarea și evitarea tratamentului medical pentru mulți, în special pentru copiii sau persoanele care suferă de fobii legate de ace.

Pe lângă avantajele pentru pacienți, acest sistem elimină și problemele legate de rănile accidentale cauzate de ace și costurile de gestionare a deșeurilor tăioase/înțepătoare. Pentru personalul medical, aceasta înseamnă o muncă mai ușoară și mai sigură. Utilizarea sistemului este simplă și poate fi realizată de către personalul medical calificat care administrează injecții în mod obișnuit. Kitul complet include dispozitivul injector, dispozitivul de armare, seringi fără ac și adaptoare pentru diferite tipuri de medicamente. Seringele fără ac au o precizie excelentă a dozei, iar adaptoarele permit administrarea de la flacoane, carpule sau fiole.

Cu un corp injector compact, cu dimensiuni de 136.5 mm în lungime și 27mm în diametru și o greutate de aproximativ 110g, și seringi de unică folosință cu precizie ridicată a dozei, acest sistem aduce un nivel ridicat de confort și siguranță în domeniul administrării medicamentelor. Este cu adevărat o revoluție în procesul medical, care aduce beneficii semnificative pentru pacienți și profesioniștii din domeniul sănătății.

Fii la curent cu ultimele noutăți din medicină!

Marketing by

Articole Similare

Calitățile stenturilor Urotech comparativ cu concurența

Calitățile stenturilor Urotech comparativ cu concurența

Stenturile ureterale de la Urotech sunt recunoscute pentru o serie de calități distinctive care le diferențiază de concurență. Aceste calități sunt susținute de studii științifice care subliniază avantajele lor în diverse aspecte, cum ar fi biofilmul, encrustarea și...

Baloanele Gastrice vs. Alte Metode

Baloanele Gastrice vs. Alte Metode

În ultimele decenii, cercetările asupra obezității și a metodelor de gestionare a greutății au cunoscut o expansiune considerabilă. Printre opțiunile disponibile pentru pacienții cu obezitate severă se numără baloanele gastrice și o varietate de alte metode de slăbit....